Správy z priemyslu

Domov / Správy / Správy z priemyslu / Aké technológie môžu uľahčiť husté tkanie plyšovej látky s krátkym vlasom a hustý vlas?
Od správcu Správy z priemyslu
0

Aké technológie môžu uľahčiť husté tkanie plyšovej látky s krátkym vlasom a hustý vlas?

Vytváranie plyšová látka s krátkym vlasom s hustým tkaním a plyšovým vlasom zahŕňa rôzne pokročilé textilné technológie a techniky. Tu je osem bodov, z ktorých každý sa zaoberá špecifickou technológiou:
1. Technológia žakárového tkania:
- Technológia žakárového tkania umožňuje vytvárať v tkanine zložité a detailné vzory. Ovládaním jednotlivých osnovných nití umožňuje presné uloženie a hustotu vlasu. Táto technológia je životne dôležitá na dosiahnutie zložitých vzorov a hustého vlasu v plyšovej tkanine s krátkym vlasom.
2. Vzduchové tryskové tkáčske stavy pre vysoké rýchlosti:
- Vzduchové tryskové krosná používajú stlačený vzduch na poháňanie útkových nití cez osnovné nite. Vynikajú vo výrobe látok pri vysokých rýchlostiach s konzistentnou väzbou. Vďaka tomu sú ideálne na vytváranie plyšových látok s krátkym vlasom s hustým tkaním a rovnomerným vlasom.
3. Odbornosť v oblasti tkania úzkych látok:
- Tkanie úzkych látok je špecializovaná technika používaná na vytváranie úzkych pásikov látky s vysokou hustotou nite. Tieto pásy môžu byť neskôr spojené, aby sa vyrobili väčšie textílie s hustým vlasom.
4. Počítačom riadené tkáčske stroje:
- Moderné počítačom riadené tkáčske stroje využívajú pokročilý softvér na presné ovládanie. Zvládajú zložité vzory a optimalizujú hustotu vlasu, čím zaisťujú, že plyšové látky s krátkym vlasom sú tkané precízne.
5. Mechanizmy riadenia výšky stohu:
- Mechanizmy kontroly výšky vlasu umožňujú nastavenie výšky slučiek vlasu. Táto technológia je rozhodujúca pre dosiahnutie rovnomerného a hustého vlasu v plyšovej látke s krátkym vlasom, ktorá zabezpečuje požadovaný plyšový pocit.
Klasická flísová tkanina Polar
6. Výber priadze pre kvalitu:
- Prvoradý je výber priadze. Na dosiahnutie hustého a plyšového vlasu sa výrazne podieľajú kvalitné priadze, najmä tie, ktoré sú určené na vlasové tkaniny. Pokročilé technológie spriadania a súkania priadze zvyšujú kvalitu použitej priadze.
7. Pokročilé dokončovacie procesy:
- Procesy po tkaní, ako je kefovanie a strihanie, sú nevyhnutné na zjemnenie hustoty vlasu tkaniny. Tieto procesy prispievajú k dosiahnutiu mäkkého a hustého vlasu, ktorý je charakteristický pre plyšové tkaniny.
8. Softvér na navrhovanie digitálnych látok:
- Softvér na digitálny dizajn umožňuje dizajnérom vytvárať zložité vzory s presnosťou. Je nevyhnutný pre vývoj zložitých vzorov, ktoré kontrolujú hustotu vlasu v plyšových látkach, čím zaisťujú dosiahnutie požadovaného plyšového pocitu.
Využitím týchto technológií a techník môžu výrobcovia textílií vytvárať plyšové látky s krátkym vlasom s hustým tkaním a plyšovým vlasom, ktorý spĺňa požadované štandardy pre pohodlie, vzhľad a kvalitu. Tieto pokroky prispievajú k výrobe vysokokvalitných plyšových látok, ktoré sú mäkké, husté a vizuálne príťažlivé.
Huzhou Colorful Textile Co., Ltd.

Huzhou Colorful Textile Co, Ltd sa nachádza v meste Zhili High-tech Industrial Park, čínskom meste detského oblečenia. Hlavná výroba a predaj plyšových osnovných pletených výrobkov: pre detské oblečenie spandex super soft a ollie zamatové výrobky, v porovnaní s trhom má zjavnú nákladovú výkonnosť. Vďaka redukcii vrstiev medzičlánkov úplne ovládnite cenovú výhodu. Spoločnosť má vynikajúcu geografickú polohu, prísne interné riadenie, stabilnú kvalitu (s exportnými objednávkami profesionálneho technického tímu), službu horúcich vankúšov, preferovaného dodávateľa pre spoluprácu s odevnými podnikmi.

Viac o nás

Odísť Správa

send comment